2187 SEK | Fri frakt över hela världen

Frakt & Retur

Sändning

    Beställningarna frakt inom 1-2 dagar efter betalning göras. Alla beställningar skickas med DHL. Internationell sjöfart är inom en vecka leverans i tid vanligtvis utförs. Efter att vi ge dig behöver serienumren på dina beställningar, kolla din e-post för att kontrollera orderbekräftelsen.

Lämna tillbaka

    Alla objekt måste returneras till oss, så har burit i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Alla gångna tillbaka objekt måste vara på leveransadress, kommer vi att skicka ett e-post. Vi har inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att vara ansvarig för sjöfarten.

Utbyta

    Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leverans. Om du vill byta objekt för en annan typ, måste du ge oss din beställning ID och spårningsnumret för din beställning innan du skickar poster tillbaka kontakten. Alla objekt måste returneras till oss, så har burit i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig. Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att behöva återvända och frakt tillbaka till ditt skepp de utbytta objekt ansvariga.

Lägga märke till

    Om du vill avbryta din beställning måste du kontakta oss direkt. Majoriteten av beställningar levereras inom 1-2 dagar från orderdatum. Levereras order kan inte avbrytas. Om du har frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.